Helsinki saa tänä kesänä oman ravintola Bassin!

Ravintola Bassi avautuu Helsinkiin kesäkuun aikana!

Bassin huikea äyriäisvati on monelle se syy, jonka takia Bassiin tullaan – eikä suotta. Ostereita, katkarapuja, simpukoita ja muita meren herkkuja jäämurskapedille kauniisti aseteltuna – tämä vati on todellinen showstopper! Vadin lisukkeina tarjotaan useita maukkaita kastikkeita ja paahdettua leipää.

Vai kiinnostaisiko sittenkin menu? Bassista löydät myös useita erilaisia menukokonaisuuksia. Vaikka Bassi onkin kala- ja äyriäispainotteinen ravintola, tarjolla on myös herkullisia liha- ja kasvisvaihtoehtoja.

Kesätarjouksena Bassissa on tarjolla kesämenu kahdelle ja lasilliset kuohuvaa yhteishintaan 70 euroa!
Tarjous on voimassa ajalla 25.6.-24.8.2019, kun ostat kesämenun etukäteen lahjakorttikaupastamme

Ravintola Bassi Helsinki toimii kahdessa kerroksessa. Varaa pöytäsi yläkertaamme, jossa tarjoillaan äyriäisvateja ja menuja!

Katutaso on varattu rennommille bistromaisille annoksille, eikä sinne tarvita pöytävarausta. Katutasosta löytyy myös laadukas viinibaari, ja ravintolan edessä on kookas terassi, jota ilta-aurinko hemmottelee.

 

Ajankohtaista

Varaa pöytä

Ravintola Bassi

No mitäs muuta se meijän Miikka pitelee käsissään kun viikonlopun viiniä! ? Nyt on muuten aika huippu riesling kyseessä. Saksasta Rheingaun alueelta tuleva Schloss Vollrads Alte Reben on kuiva, mineraalinen ja elegantti - täydellinen seuralainen äyriäisvadille!???

37 likes
Ravintola Bassi

Älä enää odota - riesling- ja parsaviikot jatkuvat Bassissa vielä tämän viikon ajan! ? . Bassin lounas sulkeutuu kesäksi tämän viikon jälkeen, joten lounaalle ehtii vielä torstaina ja perjantaina! . . #bassi #ravintolabassi #lounas #lunch #turku #eatmyturku #asparagus #riesling #rsviikot #risotto #osteri #oyster #bouillabaisse

101 likes
Ravintola Bassi

Parsa ei lopu! (Ainakaan iiiihan vielä?) Joel valmistelee jo keittiössä päivän parsaherkkuja. Vielä kerkiät maistamaan ?? . . . Parsa- ja rieslingviikot vielä tämän viikon Bassissa! ?

83 likes
Ravintola Bassi

Viikonlopun viininä jatketaan saksalaisella Moselin alueen kuivalla kuohuvalla, joka on 100% riesling-rypäleestä valmistettu. ? Tämä raikas, samppanjamenetelmällä valmistettu Sekt on raikkaan hedelmäinen ja paahteinen, ja se on loistava kumppani ostereille! ?? . . Näitä herkkuja tämän viikonlopun ja koko ensi viikon Bassissa! ?

57 likes
Ravintola Bassi

Bassin henksu tutuksi! Esittelemme teille vuorotellen yhden rakkaan työystävistämme. Ensimmäisenä vuorossa on Lari. Bassin keittiömestarina toimiva Lari listaa lempiasioikseen urheilun, vapaa-ajastasta nauttimisen ja mökkeilyn. Hummerin Lari otti kaveriksi kuvaan, koska hummeri on äyriäisten päällikkö. ?

126 likes
Ravintola Bassi

Tule nauttimaan Bassin lounaasta vielä tällä ja ensi viikolla - sitten lounaamme jää kesätauolle. Loppukevään lounailla tarjolla parsaviikkojen herkkuja, iki-ihanaa bujaa eli bouillabaisse-keittoa ja vaihtuvia annoksia. Perjantaina luvassa supersuosittu fish&chips! . Lounas jää tauolle siis pe 24.5. jälkeen? . . #bassiturku #bassi #ravintolabassi #lounas #lunch #eatmyturku #turku

37 likes
Ravintola Bassi

Viinimestarimme Marjo valmiina seuraavaan viinitastingiin! ? Rieslingviikkojen upeita viinejä ja parsaviikkojen herkullisia annoksia saatavilla meillä Bassissa aina 25.5 asti. ??

90 likes
Ravintola Bassi

Mielenkiintoinen riesling-tasting Bassissa tänään - opimme paljon saksalaisista viineistä ja riesling-rypäleestä! Viinien kanssa tarjoiltiin Bassin herkullisia smörrebrödejä! . . #bassi #ravintolabassi #bassiturku #riesling #rsviikot2019 #rieslingviikot #smorrebrod #tasting #vinetum @vinetumfinland

93 likes
Sulje