Ravintolamme on sulkeutunut tilapäisesti - nähdään myöhemmin!

Rakkaat asiakkaamme, 
olemme päättäneet sulkea ravintola Bassin toistaiseksi emmekä avaa 1.6. johtuen poikkeuslakien asiakasmäärien rajauksista. Pyrimme infoamaan asiakkaitamme mahdollisimman pian kun tilanteeseen tulee muutoksia. 

Hyvää ja aurikoista kesää teille kaikille - toivottavasti nähdään taas pian!

Pidennämme niiden lahjakorttien, joiden voimassaoloaika menee umpeen maalis-heinäkuun 2020 aikana, 1.8.2020 asti ja tarvittaessa myös vuoden loppuun mikäli avaaminen siirtyy kesän yli. Tästä ei tarvitse olla erikseen yhteydessä!

Pitäkää huolta itsestänne ja pysykää terveenä!

 

Ravintola Bassin tiimi

- - -

Ravintola Bassissa voit herkutella kahdessa kerroksessa aivan Helsingin ydinkeskustassa, Esplanadin puiston laidalla. Ravintolamme katutason ja toisen kerroksen suurista ikkunoista on mukava katsella kaupungin vilinää. 

Bassissa on arkipäivinä tiistaista perjantaihin kello 11-14 tarjolla herkullinen ja monipuolinen lounas ja tyylikäs liikelounas toisessa kerroksessa. Lounas on tarjolla ravintolan toisessa kerroksessa, ja koronavirustilanteen vuoksi kaikki lounaamme tarjoillaan annoksina suoraan asiakkaille.
Lounasvaihtoehdot löydät täältä.

Bassin linjana on fun dining. Se tarkoittaa mukavaa yhdessäoloa, upeita annoksia sekä uusia kokemuksia! Ruokalistaltamme löytyy muun muassa Bassin eeppinen äyriäisvati, herkullisia kala-, liha- ja kasvisannoksia sekä kolmen ruokalajin menu. Tutustu ruokalistaamme täällä!

Uudelta listaltamme löytyy paljon jaettavia annoksia, kuten herkullinen alkuruokalajiltelma, kokonaisena grillattu kala kahdelle, flank steak sekä sinisimpukat sahramikastikkeessa. Joko olet kokeillut Bassin äyriäisvatia?

Seuraa meitä somessa:
Facebook @ravintolabassi
Instagram @ravintolabassi

Ajankohtaista

Herkullinen lounas ti-pe klo 11-14

Monipuolinen salaattipöytä ja lämmin ruoka buffetista tai tyylikäs liikelounas ti-pe klo 11-14.

Bassin ruokalista on uudistunut!

Alkuruokavalikoima, kokonaisena grillattu päivän kala, flank steak, äyriäisvati ja paljon muuta. Tutustu uuteen ruokalistaamme!

Tee pöytävaraus!

Tee pöytävaraus Bassiin joko lounaalle tai iltaa varten.

Kokous, palaveri tai neuvottelu?

Bassin kellarikerroksen tyylikäs kabinetti sopii 20-50 -henkiselle ryhmälle. Tutustu kokouspaketteihimme!

Varaa pöytä

Sulje