Kuplivan ihana samppanjadinner Helsingin Bassissa 20.11.

Ravintola Bassi & Champagne Bouche Pere&Fils toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi samppanjaillalliselle ravintola Bassi Helsinkiin keskiviikkona 20.11.19!

Samppanjoita esittelee tilan omistaja ja enologi Nicolas Bouche.

Illan aikana maistamme seuraavat Champagne Bouchen samppanjat:
Rose
Blanc de Noirs
Cuvee Saphir
Cuvee Reservee 

Illan menu:     

Maa-artisokkakeitto 
Bassin äyriäisvati
Lakkapannacotta

Illan hinta (sisältäen menkokonaisuuden ja neljä samppanjaa) on 125 €/henkilö.

Paikkoja rajallisesti, joten varaathan paikkasi pian!

Ilmoittautumiset saapumisjärjestyksessä 14.11 mennessä: bassihelsinki@manuevents.fi


Kupliviin näkemisiin ja lämpimästi tervetuloa!

 

Sulje