Ravintola Bassilla vauhdikas startti Helsingissä

Täysi sali heti avajaisiltana, vauhdikkaat kutsuvierasavajaiset ja vierailu radio Suomipopin Aamulypsyyn. Tällä viikolla Helsingin ydinkeskustaan avautunut ravintola Bassi on ottanut reippaan startin!

Kala- ja äyriäisruokiin keskittynyt ravintola Bassi avautui keskiviikkona 26.6. Helsingin keskustaan, Esplanadin puiston laidalle. Heti koko ensimmäinen ilta oli täyteen varattu.

-Oli todella hienoa nähdä iloisia ja onnellisia asiakkaita, jotka nauttivat ruuasta ja miljööstä. Avajaispäivän suosikiksi nousi heti grillattu äyriäislajitelma. Olen myös erittäin tyytyväinen siihen, miten upea henkilökunta meillä on! He osasivat jo ensimmäisenä iltana pelata saumattomasti yhteen ja he hoitelivat avajaisillan kuin olisivat koko ikänsä myyneet meillä äyriäisvateja, hehkuttaa Bassia pyörittävän Manu Events -yrityksen toimitusjohtaja Santtu Kiili.

Bassi on saanut aikaan myös hyvää somepöhinää: torstai-iltana ravintolassa pidettiin kutsuvierasavajaiset, joiden vieraat somettivat juhlista ahkerasti, ja perjantaiaamuna Bassi vei keittiöpäällikkö Lari Vilénin johdolla kaksi muhkeaa äyriäisvatia radio Suomipopin studioon Jaajo Linnonmaalle ja Anni Hautalalle.

Ravintola Bassi
Eteläesplanadi 22, Helsinki
www.bassi.fi

Sulje