Tältä näyttää Helsingin ravintola Bassi

Kolme kerrosta, kolme tunnelmaa - hyvää ruokaa ja laadukkaita juomia!

Ravintola Bassi Helsinki on avautunut osoitteeseen Eteläesplanadi 22. Ravintolassa on 200 asiakaspaikkaa ja se on auki lounasajasta pitkälle iltaan. Ravintola on auki maanantaista lauantaihin.

Bassi Helsinki -ravintolan katutasossa ja terassilla tarjotaan arkisin lounasta. Lounaalla tarjolla on nyt kesällä päivittäin vaihtuva pasta ja salaatti sekä vakioannoksena kaupungin parhaaksikin kehuttu fish & chips. Lisäksi lounaalla voi nauttia ostereita ja tarjolla on myös jälkiruoka. Iltaisin katutasossa nautitaan skandinaavista bistroruokaa kuten katkarapuleipiä ja fish & chipsiä. Katutasossa on viinibaari,josta löytyy muun muassa laatusamppanjoita ja laaja valikoima viinejä.

Ravintolan kakkoskerros, josta on komea näköala Espan puistoon, on omistettu fun diningille – siellä tarjolla on menuja, näyttäviä äyriäisvateja ja laadukkaita viinejä. Alkupäivien perusteella asiakkaiden suosikiksi on nousemassa grillattu äyriäislajitelma.

Ravintolan edessä on tyylikäs terassi, jota ilta-aurinko hemmottelee. Terassilla on oma baari, joten juomat saa tilattua sujuvasti.

Bassin kellarikerroksesta löytyy upea kabinettitila, joka sopii hyvin ryhmille, jotka kaipaavat omaa rauhaa. Tilaan mahtuu jopa 40 henkilöä, ja tilassa on mahdollisuus pitää myös kokouksia, aamukahveja ja pr-tilaisuuksia.

Bassin ravintolapäällikkönä toimii Outi Saarela. Katutason baarin takaa löytyy Helsingin ravintolamaailman elävä legenda Ari Savunen. Bassin ruokalistan on suunnitellut keittiöpäällikkö Lari Vilén.

 

Ravintola Bassi
Eteläesplanadi 22, Helsinki
www.bassi.fi

Pöytävarauksen voit tehdä tästä!

Sulje