Osterimania, kaupungin paras skagen ja fish & chips - Bassilla lupaava alku!

Ostereita! Niitä saattaa mennä Helsingin Bassissa jopa sata illassa. Asiakkaat ovat nimenneet Bassin skagenin kaupungin...

- Lehdistötiedote 12.9.2019
Uusi syyslista Helsingin ravintola Bassissa!

Omenaa, karpaloa, lakkaa - sieniä, juureksia ja tummia, vahvoja kastikkeita. Helsingin ravintola Bassin syyslistalla maistuvat...

- Lehdistötiedote 10.9.2019
Andyn keittiössä ei kokata hampaat irvessä

Helsingin ravintola Bassin keittiötä johtaa Andreas Toth, tuttavallisesti Andy. Kokenut pitkän linjan keittiömestari tarttui kalaravintolan ruoriin uteliain...

- Lehdistötiedote 26.8.2019
Äyriäisvati Suomipopin aamuun – Bassin vauhdikas startti Helsingissä

Täysi sali heti avajaisiltana, vauhdikkaat kutsuvierasavajaiset ja vierailu radio Suomipopin Aamulypsyyn. Tällä viikolla Helsingin ydinkeskustaan...

- Lehdistötiedote 3.7.2019
Ari Savunen saa asiakkaat seuraamaan itseään

Samppanjan ja teatterin ystävä Ari Savunen on legendaarinen asiakaspalvelija, jonka perässä asiakkaat siirtyvät paikasta toiseen....

- Lehdistötiedote 6.6.2019
Bassin uusi kesälista: kotimaisia kasviksia ja kalaa sekä saariston makuja

- Kesäiset kasvikset ovat niin upeita ja maukkaita, ettei niitä tarvitse valtavasti työstää. Parasta on...

- Lehdistötiedote 4.6.2019
”Hyvä asiakaspalvelu on arjen luksuselämys”

Pitkän linjan osaaja Outi Saarela on Helsingin ravintola Bassin uusi ravintolapäällikkö. Saarela korostaa, että asiakaspalvelussa...

- Lehdistötiedote 3.6.2019
Bassin äyriäisvati valloittaa Stadin

Huikeasta äyriäisvadistaan tunnettu kala- ja äyriäisravintola Bassi laajentaa toimintaansa tänä keväänä Helsinkiin. Bassi Helsinki avautuu kesäkuun...

- Lehdistötiedote 26.4.2019
Sulje