Bassin äyriäisvati valloittaa Stadin

Huikeasta äyriäisvadistaan tunnettu kala- ja äyriäisravintola Bassi laajentaa toimintaansa tänä keväänä Helsinkiin.
Bassi Helsinki avautuu kesäkuun aikana aivan Helsingin ytimeen, Esplanadin puiston laidalle.
Ravintola on avoinna lounasajasta pitkälle iltaan ja tarjoaa monipuolisesti kalaruokia ja tuoreita äyriäisiä. Listalta löytyy myös kasvisruokaa ja liha-annoksia.

Turun alueella tähän asti toiminut ravintola-alan yritys Manu Events ottaa nyt koko historiansa suurimman askeleen ja laajentaa reviiriään myös pääkaupunkiseudulle.

- Olemme pohtineet pitkään laajentumista Turun ulkopuolelle. Nyt meille tarjottiin niin uskomatonta liikepaikkaa Helsingin parhaalla paikalla, että tilaisuuteen oli pakko tarttua.
Tämä on yrityksellemme valtava satsaus, ja olemme tästä todella innoissamme, kertoo Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili.

- Vastaanotto Helsingissä on ollut todella innostunut: olemme saaneet paljon viestejä siitä, että juuri tällaista kalaravintolaa Helsinkiin onkin kaivattu. Tällainen positiivinen palaute lämmittää mieltä ja antaa uskoa tekemiseen myös pääkaupunkiseudulla, jossa potentiaalisia asiakkaita ovat moninkertainen määrä Turkuun verrattuna, sanoo Kiili.
 

Turusta löytyy jo ravintola Bassi, joka avautui elokuussa 2018 Turun Aurajokirantaan, historialliseen Bassin taloon. Helsinkiin avattava Bassi noudattelee samaa konseptia kuin Turun Bassikin, mutta molempien ravintoloiden ruokalistoista tulee omannäköisiään.

- Upea ayriäisvatimme on monelle se juttu, jonka takia Bassiin tullaan. Lisäksi kolmen ruokalajin kalamenu on erittäin suosittu, ja suuri osa ruokailijoista valitsee sen. Nämä elementit nähdään myös Helsingin Bassin listalla, kertoo Kiili.


Ravintola Bassi Helsinki avautuu kesäkuun alussa osoitteeseen Eteläesplanadi 22.

Ravintola tulee olemaan auki lounaasta illalliseen kuutena päivänä viikossa. Sunnuntait pidetään ainakin näillä näkymin suljettuna.

Ravintolassa on noin 200 asiakaspaikkaa ja käytössä on kolme kerrosta sekä ilta-auringossa kylpevä terassi.

Bassi Helsinki -ravintolan katutasossa ja terassilla tarjotaan arkisin lounasta. Iltaisin katutasossa nautitaan skandinaavista bistroruokaa kuten katkarapuleipiä ja fish & chipsiä. Katutasoon tulee myös viinibaari, jonka tiskillä voi nauttia esimerkiksi ostereita.

Ravintolan kakkoskerros, josta on komea näköala Espan puistoon, on omistettu à la cartelle – siellä tarjolla on monipuolisia menuja, näyttäviä äyriäisvateja ja laadukkaita viinejä.

Kellarikerroksesta löytyy kookas kabinettitila, joka sopii hyvin ryhmille, jotka kaipaavat omaa rauhaa. Tilaan mahtuu jopa 40 henkilöä, ja tilassa on mahdollisuus pitää myös kokouksia.


Ravintolan nettisivut päivittyvät kevään mittaan, löydät ne osoitteesta bassi.fi
Bassi Facebookissa ja Instagramissa: Ravintola Bassi

#bassi #ravintolabassi #bassihelsinki


Turkulainen, yksityisessä omistuksessa oleva ravintola-alan kasvuyritys Manu Events toimii useassa pisteessä eri puolilla Turkua ja laajentaa nyt toimintaansa Helsinkiin. Yritykseen kuuluvat Turun tiedepuiston alueella sijaitsevat Mauno-ravintolat ja monipuoliset kokoustilat, Uittamo Paviljonki, Akatemiatalon juhlasali ja Bassi Turku. Manu Eventsin liikevaihto on vuonna 2019 noin 7 miljoonaa euroa ja yritys työllistää noin noin 60 henkilöä.  
Yrityksen nettisivut löydät osoitteesta manuevents.fiLisätietoja antavat:

toimitusjohtaja Santtu Kiili 
p. 050 439 0670
santtu.kiili@manuevents.fi

viestintäjohtaja Heli Nieminen
p. 044 709 6787
heli.nieminen@manuevents.fi

Sulje