Bliniviikot valtaavat Bassin!

Ravintola Bassi aloittaa tammikuun blineillä. Bliniviikot alkavat tiistaina 7.1. ja kestävät tammikuun loppuun asti eli 31.1. asti.


– Tämä on erinomainen tapa aloittaa uusi vuosi – ei muuta kuin juhlaa juhlan perään, naurahtaa Turun ravintola Bassin keittiöpäällikkö Lari Vilén.

Bassin blinit ovat perinteisiä tattariblinejä, jotka paistetaan valurautapannulla pinnaltaan rapeiksi. Blineihin voi yhdistellä mieleisiään täytteitä: metsäsienisalaattia, savuporotäytettä, kirjolohenmätiä, siianmätiä tai kylmäsavustettua hauenmätiä. Blinien kanssa tarjoillaan smetanaa, punasipulia, Myrttisen suolakurkkuja ja hunajaa.

– Uskon, että kirjolohenmäti tulee olemaan suosituin täyte, se on niin klassinen lisuke blinille, Vilén sanoo. 

Bassin blinit ovat melko kookkaita, mutta Vilén suosittelee tilaamaan lisäblinejä ja lisätäytteitä, näin annoksesta saa vielä ruokaisamman.

Bassien blinien hinta on 15 €/kpl ja niitä on tarjolla sekä Turun että Helsingin ravintola Basseissa. 
Helsingissä blinejä on tarjolla iltaisin, Turussa sekä lounasaikaan että iltaisin.

Lari Vilén vinkkaa, että Bassin normaalilla ruokalistalla on myös suomalaista kaviaaria. Halutessaan myös sitä voi nauttia blinien kanssa.

 

Kuvat ja lisätiedot:
viestintäjohtaja Heli Nieminen
heli.nieminen@manuevents.fi
0447096787

Sulje